Frans Strik

Soerendonk

Mijn naam is Frans Strik. Ik ben raadslid namens ELAN in de gemeenteraad van de gemeente Cranendonck. Ik ben woonachtig in Soerendonk.  

Ik ben eerder acht jaar – in de periode 2006 t/m 2014 – wethouder geweest in Cranendonck. Mede hierdoor heb ik ruimte ervaring opgedaan als bestuurder. Die ervaring heb ik verbreed door medezeggenschap bij verschillende organisaties waaronder de GGD, Brainport en het regionaal Veiligheidshuis.  Tevens ben ik vier jaar loco-burgemeester geweest in de gemeente Cranendonck. 

Als bestuurslid van verenigingen- en dienstverlenende stichtingen mocht ik bijdragen aan het recreatieve en sociale gezicht van Cranendonck.

Onder mijn aansturing werden belangrijke projecten daadkrachtig en efficiënt gerealiseerd. Ik mag stellen over goede politieke inzichten te beschikken en sta bekend als verbinder tussen mensen; ik weet wat er leeft onder Cranendonckers.                                            

Mijn expertises liggen bij diverse thema’s in de gemeente Cranendonck. Desalniettemin ben ik het beste thuis binnen het sociaal domein, daar waar mijn hart als bestuurder en raadslid al lag.

Al 25 jaar een vaste waarde als politieke partij in de gemeente Cranendonck!

Contact

Copyright 2023 ELAN