Martien Beliën

Gastel

Mijn naam is Martien Beliën, raadslid bij ELAN. sinds 2001 lid van ELAN. Ik ben geboren en getogen in Soerendonk, getrouwd met Ilse, en samen hebben we twee kinderen en zijn we woonachtig in Gastel. Ik ben werkzaam als werkvoorbereider bij VDL Bus Modules.

Ik ben naast mijn werk en naast mijn functie als raadslid actief bij diverse verenigingen, namelijk bij Stichting Keientrek, bij FC Cranendonck als trainer/leider van het elftal JO-15 en als lid van CV de Dorstlessers en CV de Pintewippers.

Vanaf 2012 ben ik raadslid in de gemeenteraad namens ELAN. Ik vind dat iedere kern in onze gemeente uniek is en dat iedere kern, ongeacht de grootte, recht heeft op voldoende voorzieningen. Zo houden we ook de kleine kernen leefbaar. Met voldoende voorzieningen bedoel ik: een school, dorpshuis, sportvoorzieningen, horeca etc. waar de inwoners en verenigingen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen.

Daarnaast vind ik dat onze gemeente de uitstraling moet hebben waarvan toeristen, recreanten, maar allerbelangrijkst, onze eigen inwoners zeggen: “die hebben het netjes op orde”. Ook het zorgen van voldoende woningen voor alle generaties, jong of oud, het zorgen voor voldoende bedrijvigheid en het behoud van een mooi buitengebied waar natuur en agri samen met elkaar optrekken, is een absolute voorwaarde. Maar het meest belangrijk is nog dat onze gemeente een gemeente is waar de inwoners zich veilig kunnen voelen!

Al 25 jaar een vaste waarde als politieke partij in de gemeente Cranendonck!

Contact

Copyright 2023 ELAN