Jos Derks

Gastel

Mijn naam is Jos Derks, raadslid bij ELAN. Ik ben woonachtig in Gastel en getrouwd met Anita. Samen hebben wij drie kinderen.

Men kent mij nog wel als eigenaar en exploitant van de SRV-bus waarmee ik jarenlang door Cranendonck en omgeving heb gereden. In 2008 ben ik hiermee gestopt en aan de slag gegaan als bedrijfsleider bij enkele supermarkten. Sinds 3 jaar ben ik chauffeur bij een bedrijf in de metaalsector.

Ik ben lid van ELAN vanaf de dag van oprichting. Ik vier in 2022 dan ook mijn 25-jarig jubileum als lid. Al ruim 23 jaar vertegenwoordig ik de burgers van Cranendonck in de gemeenteraad. Mijn interesse richt zich met name op de leefbaarheid in de kernen, en dan met name op het gebied van ruimtelijke ordening. Ik fungeer geregeld als vraagbaak voor burgers die vragen hebben over diverse (bouw)initiatieven.

Voor mij moet de gemeente Cranendonck een zelfstandige gemeente zijn met zo optimaal mogelijke voorzieningen voor alle inwoners. Een gemeente waar de inwoners van alle kernen zich goed thuis voelen met voldoende aandacht en ondersteuning voor het verenigingsleven.  Een gemeente met voldoende bouwmogelijkheden, zodat inwoners die graag in Cranendonck blijven wonen, dit ook kunnen.

Al 25 jaar een vaste waarde als politieke partij in de gemeente Cranendonck!

Contact

Copyright 2023 ELAN