Carry van Rooij

Budel

Mijn naam is Carry van Rooij, Fractievoorzitter bij ELAN. Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt voor ELAN ben waar het gaat om politieke zaken. Ik ben geboren en getogen in Budel-Schoot, getrouwd met Mandy en wij hebben samen twee kinderen.

In 2017 ben ik ondernemer geworden en heb ik mijn eigen winkel in Budel geopend; een slagerij. In 2020 is de winkel verhuisd naar het centrum van Budel, aan de Deken van Baarstraat.

Sinds 2009 ben ik lid van ELAN. Ik heb destijds voor ELAN gekozen omdat dit voor mij de enige politieke partij in Cranendonck is die niet zichzelf, maar haar inwoners centraal heeft staan. Verder houd ik van de nuchterheid binnen de partij en het basisprincipe; gezond (boeren) verstand.

Ik heb een brede interesse en ik leun op ruime ervaring binnen de gemeenteraad. Omdat ik zelf ondernemer ben houd ik mij graag bezig met ondernemers-gerelateerde onderwerpen en de algemeen politieke zaken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik hiermee een positieve bijdrage lever in mijn rol als gemeenteraadslid.

Al 25 jaar een vaste waarde als politieke partij in de gemeente Cranendonck!

Contact

Copyright 2023 ELAN